• ZALOGUJ
  • Brak produktów w koszyku.

Pakiet Standard – Formularz

Wszystkie niezbędne dane do dokumentacji zbieramy online, za pośrednictwem formularza.

Dokumentacja zostanie wysłana w ciągu max. 7 dni od wypełnienia formularza.

Dane użytkownika



Dane podstawowe









Lokal (zaznacz jedną odpowiedź):

Kto realnie zarządza lokalem?

Opisz krótko profil działalności lokalu

Menu (dołącz plik z menu - maksymalny rozmiar 10MB, akceptowane formaty plików:
pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar):

Rzut z góry z opisem – z projektu technologicznego lub odręczny z zaznaczonymi pomieszczeniami i punktami wodnymi (załącz plik)
pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar):

Produkcja z jakich surowców i półproduktów:

- mięso


- jaja

Jeśli jaja są poddawane dezynfekcji w lokalu, proszę o zaznaczenie metody

- warzywa i owoce

- mąka

- gotowe wyroby sprowadzane do lokalu (np. gotowe ciasta, gotowe pierogi, lody z kooperacji itp.)

- inne

Wybierz rodzaj lokalu

System obsługi w lokalu:

*samoobsługa - tzn. klient sam odbiera danie

Czy w lokalu są miejsca dla klientów:

Sala konsumpcyjna

Podaj liczbę sal

Ogródek gastronomiczny

Liczba miejsc konsumpcyjnych

Czy dania dowożone są do klienta?

podaj markę, nr rejestracyjny i typ pojazdu (np. chłodnia):

Jeżeli posiadasz dokumentację lokalu, dołącz ją teraz (maksymalny rozmiar 10MB, akceptowane formaty plików:
pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar).

Dołącz plik - opis z projektu technologicznego (jeśli chcesz dodać kilka plików, naciśnij i przytrzymaj klawisz CTRL, a następnie klikaj na każdym z plików)
Dołącz plik - dokumentacja z kontroli sanepid (jeśli chcesz dodać kilka plików, naciśnij i przytrzymaj klawisz CTRL, a następnie klikaj na każdym z plików)

Jeżeli nie posiadasz dokumentacji, wypełnij formularz szczegółowy:

Pamiętaj, że musisz wcześniej wybrać typ lokalu!

Formularz A dla Lokal samodzielny typu Restauracja/Bar

1. Usytuowanie lokalu:
- budynek:
- kondygnacja:
- otoczenie:

2. Ilość wejść/ wyjść

3. Czym pokryte są powierzchnie ścian:
- pomieszczenia produkcyjne
- pomieszczenia socjalne
- toalety

4. Czym pokryte są powierzchnie podłóg:
- pomieszczenia produkcyjne
- pomieszczenia socjalne
- toalety

5. Czy jest zawarta umowa z firmą DDD – jeżeli tak, wpisz nazwę:

6. Rodzaj i liczba urządzeń chłodniczych:
- chłodziarka:

- zamrażarka:

7. Rodzaj i liczba urządzeń do obróbki cieplnej:

8. Punkty poboru wody w lokalu:

9. Ciepła woda pozyskiwana przez:

10. Rodzaj wentylacji:

11. Zaplecze socjalne dla pracowników:

12. Gdzie jest przechowywany sprzęt gospodarczy i środki czystości:

13. Naczynia na jakich będą serwowane dania:

Czy jest szafa przelotowa?

14. Z kim jest podpisana umowa na usuwanie odpadów?

15. Z kim jest podpisana umowa na dostarczanie wody?

16. Odprowadzanie ścieków

17. Nazwa firmy z którą jest podpisana umowa na odbiór tłuszczy (jeśli jest frytownica)

18. Czy będą zatrudniani pracownicy?

19. Pranie odzieży roboczej:

Formularz B dla Lokal typu Food Truck/Przyczepa/Kontener/Stoisko

1. Obieg wody:

2. Ciepła woda pozyskiwana:

3. Rodzaj i liczba urządzeń chłodniczych:
- chłodziarka
- zamrażarka

4. Rodzaj i liczba urządzeń do obróbki cieplnej:

5. Punkty wodne w lokalu:

6. Rodzaj wentylacji:

7. Gdzie znajduje się szafka socjalna?

8. Gdzie jest przechowywany sprzęt gospodarczy i środki czystości?

9. Z kim jest podpisana umowa na usuwanie odpadów?

10. Nazwa firmy z którą jest podpisana umowa na odbiór tłuszczy (jeśli jest frytownica)

11. Czy jest umowa na dostęp do WC dla pracowników?

12. Czy będą zatrudniani pracownicy?

Konieczne jest wypełnienie wszystkich pól, jeżeli coś nie dotyczy danego lokalu, proszę wpisać „nie dotyczy”.

Gastro HACCP © Realizacja strony: Agencja OXYREGULAMIN
GASTRO HACCP
Call Now Button