Dane użytkownika
Dane podstawowe
Kto realnie zarządza lokalem?
Opisz krótko profil działalności lokalu
Menu (dołącz plik z menu - maksymalny rozmiar 10MB, akceptowane formaty plików:
pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar):
Rzut z góry z opisem – z projektu technologicznego lub odręczny z zaznaczonymi pomieszczeniami i punktami wodnymi (załącz plik)
pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar):
Produkcja z jakich surowców i półproduktów:
- mięso
- jaja
- warzywa i owoce
- mąka
- gotowe wyroby sprowadzane do lokalu (np. gotowe ciasta, gotowe pierogi, lody z kooperacji itp.)
- inne
Wybierz rodzaj lokalu
System obsługi w lokalu:
*samoobsługa - tzn. klient sam odbiera danie
Czy w lokalu są miejsca dla klientów:
Ogródek gastronomiczny
Liczba miejsc konsumpcyjnych
Czy dania dowożone są do klienta?
Jeżeli posiadasz dokumentację lokalu, dołącz ją teraz (maksymalny rozmiar 10MB, akceptowane formaty plików:
pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar).
Jeżeli nie posiadasz dokumentacji, wypełnij formularz szczegółowy:
Pamiętaj, że musisz wcześniej wybrać typ lokalu!
Formularz A dla Lokal samodzielny typu Restauracja/Bar
1. Usytuowanie lokalu:
- budynek:
- kondygnacja:
- otoczenie:
2. Ilość wejść/ wyjść
3. Czym pokryte są powierzchnie ścian:
- pomieszczenia produkcyjne
- pomieszczenia socjalne
- toalety
4. Czym pokryte są powierzchnie podłóg:
- pomieszczenia produkcyjne
- pomieszczenia socjalne
- toalety
5. Czy jest zawarta umowa z firmą DDD – jeżeli tak, wpisz nazwę:
6. Rodzaj i liczba urządzeń chłodniczych:
- chłodziarka:
- zamrażarka:
7. Rodzaj i liczba urządzeń do obróbki cieplnej:
8. Punkty poboru wody w lokalu:
9. Ciepła woda pozyskiwana przez:
10. Rodzaj wentylacji:
11. Zaplecze socjalne dla pracowników:
12. Gdzie jest przechowywany sprzęt gospodarczy i środki czystości:
13. Naczynia na jakich będą serwowane dania:
14. Z kim jest podpisana umowa na usuwanie odpadów?
15. Z kim jest podpisana umowa na dostarczanie wody?
16. Odprowadzanie ścieków
17. Nazwa firmy z którą jest podpisana umowa na odbiór tłuszczy (jeśli jest frytownica)
18. Czy będą zatrudniani pracownicy?
19. Pranie odzieży roboczej:
Formularz B dla Lokal typu Food Truck/Przyczepa/Kontener/Stoisko
1. Obieg wody:
2. Ciepła woda pozyskiwana:
3. Rodzaj i liczba urządzeń chłodniczych:
- chłodziarka
- zamrażarka
4. Rodzaj i liczba urządzeń do obróbki cieplnej:
5. Punkty wodne w lokalu:
6. Rodzaj wentylacji:
7. Gdzie znajduje się szafka socjalna?
8. Gdzie jest przechowywany sprzęt gospodarczy i środki czystości?
9. Z kim jest podpisana umowa na usuwanie odpadów?
10. Nazwa firmy z którą jest podpisana umowa na odbiór tłuszczy (jeśli jest frytownica)
11. Czy jest umowa na dostęp do WC dla pracowników?
12. Czy będą zatrudniani pracownicy?