Celem szkolenia jest zdobycie i aktualizacja podstawowej wiedzy z zakresu funkcjonowania zakładów branży spożywczej i gastronomicznej: zapoznanie uczestników z zasadami …
natychmiast po szkoleniu otrzymujesz on-line Certyfikat ukończenia szkolenia HACCP
Celem szkolenia jest zdobycie i aktualizacja podstawowej wiedzy z zakresu funkcjonowania zakładów branży spożywczej i gastronomicznej: zapoznanie uczestników z zasadami przestrzegania higieny w procesie produkcji, magazynowania i obrotu żywnością.
Program kursu obejmuje:
terminologia związana z systemem HACCP
omówienie zasad GHP i GMP jako warunków wstępnych do wdrożenia systemu HACCP
HACCP krok po kroku – harmonogram wdrażania systemu HACCP (opis produktu, analiza zagrożeń, identyfikacja krytycznych punktów kontroli CCP, ustalenie limitów dla krytycznych punktów kontroli, działania korygujące w systemie HACCP, dokumentacja systemu HACCP)
terminologia związana z systemem HACCP
Krok po kroku
Krok 1
Zamawiasz usługę Szkolenie HACCP on-line oraz rejestrujesz się na platformie.
Krok 2
Wykonujesz płatność za usługę lub wpisujesz kod bezpłatnego dostępu (otrzymasz go, jeżeli zamówisz u nas dokumentację HACCP).
Krok 3
Odbywasz szkolenie on-line. Szkolenie można przerwać w dowolnym momencie i powrócić później w miejscu, gdzie zostało przerwane.
Krok 4
Zdajesz test on-line.
Krok 5
Otrzymujesz certyfikat on-line. Po ukończeniu szkolenia trzeba (po zalogowaniu) kliknąć w swój login (w prawym górnym rogu), a następnie w „Zobacz profil”. Pokaże się podgląd certyfikatu.