Pn - Pt 8:00 - 15:00
  • Brak produktów w koszyku.

System HACCP dla gastronomii

Musisz wprowadzić HACCP w swoim lokalu?

Oczywiście, że TAK!

Obowiązek posiadania wdrożonego systemu HACCP reguluje:

Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r.), która przywołuje i opiera się min. na przepisach:
Rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego
Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego
Wymóg wdrażania zasad systemu HACCP dotyczy wszystkich przedsiębiorstw i firm żywnościowych, bez względu na ich wielkość i profil działalności.

Nasze atuty

  1. Szybkie terminy realizacji zleceń.
  2. Specjaliści z wieloletnim doświadczeniem.
  3. Dojazd do klienta – 24h.
  4. Usługa HACCP Express.
  5. Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid).
  6. Nabycie praktycznej umiejętności prowadzenia dokumentacji HACCP w danym lokalu.
  7. Oferujemy pełny pakiet dokumentacji wymagany przez sanepid – nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat.
  8. Prowadzimy wymagane przez Sanepid szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
  9. HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.
Gastro HACCP © Realizacja strony: TOTU
REGULAMIN
MASZ PROBLEMY Z SANEPIDEM? NASI SPECJALIŚCI CI POMOGĄ!
GWARANCJA PRZYJĘCIA PRZEZ SANEPID!
top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
Call Now Button