Musisz wprowadzić HACCP w swoim lokalu?
Oczywiście, że TAK!
Obowiązek posiadania wdrożonego systemu HACCP reguluje:
Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r.), która przywołuje i opiera się min. na przepisach:
Rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego
Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego
Wymóg wdrażania zasad systemu HACCP dotyczy wszystkich przedsiębiorstw i firm żywnościowych, bez względu na ich wielkość i profil działalności.
- My przygotujemy go specjalnie dla Ciebie! – dokładnie tak, jak wymaga tego sanepid.
- Złóż zamówienie, a my zajmiemy się wszystkim od A do Z. Działamy na rynku od 15 lat, zaufało nam ponad 100 małych, średnich i dużych firm.
- Przygotujemy pełną dokumentację oraz przeprowadzimy wymagane przez
- Sanepid szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
Nasze atuty
- Szybkie terminy realizacji zleceń.
- Specjaliści z wieloletnim doświadczeniem.
- Dojazd do klienta – 24h.
- Usługa HACCP Express.
- Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid).
- Nabycie praktycznej umiejętności prowadzenia dokumentacji HACCP w danym lokalu.
- Oferujemy pełny pakiet dokumentacji wymagany przez sanepid – nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat.
- Prowadzimy wymagane przez Sanepid szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
- HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.