• ZALOGUJ
  • Brak produktów w koszyku.

Pomagamy w otwieraniu i prowadzeniu lokali gastronomicznych


Opierając się na naszym doświadczeniu i wiedzy doradzimy, jak optymalnie poprowadzić lokal osiągając maksimum zysków przy minimum problemów:

  • Przygotowanie lokalu do odbioru przez Sanepid
  • Dobór sprzętu i urządzeń
  • Przygotowanie technologii produkcji
  • Przygotowanie receptur i menu
  • Kontrola personelu
  • Obowiązkowe szkolenia z zakresu minimum sanitarnego i systemu HACCP

Wizyta konsultacyjna – chcesz otworzyć lokal gastronomiczny – my ocenimy jago potencjał i możliwości w kilkugodzinnym audycie.

Jak spełnić wszystkie wymogi formalne i organizacyjne przy otwieraniu i prowadzeniu lokalu gastronomicznego – krok po kroku do pozytywnego odbioru przez Sanepid:

  • Doradztwo biznesowe ukierunkowane na polepszenie zysków i poprawę jakości
  • Audyt gastronomiczny (operacyjny) – ocena stanu istniejącego, plan naprawczy w celu wyeliminowania nieprawidłowości i zminimalizowania kosztów
  • Przygotowanie lokalu gastronomicznego zgodnie z aktualnymi wytycznymi Sanepid.
  • Pomoc przy koncepcji projektowania lokalu.
  • Zaplanowanie i rozmieszczenie urządzeń technicznych.
  • Opracowanie optymalnej struktury organizacyjnej w oparciu o charakter obiektu i zaplanowany zakres usług.
  • Przeszkolenie właścicieli z zakresu prowadzenia lokalu gastronomicznego.
  • Dopasowanie oferty gastronomicznej – karta menu.
  • Pełna dokumentacja wewnętrzna.
  • Wprowadzenie GHP i GMP.
  • Ułożenie łańcucha dostaw, wybór dostawców.
  • Receptury kulinarne.
  • Kalkulacje kosztów.
  • Pełna pomoc doradcza w godz 8.00-20.00 (tel. 606 922 591)
  • Przeszkolenie personelu w zakresie higieny pracy.
  • Minimum sanitarne
Gastro HACCP © Realizacja strony: Agencja OXYREGULAMIN
X