Pn - Pt 8:00 - 15:00
  • Brak produktów w koszyku.

Formularz Pakiet Standard i Premium

Dokumentacja przygotowywana jest na podstawie formularza.
Nie ponosimy odpowiedzialności za nieprawidłowe lub niepełne dane podane w formularzu.

    Termin przygotowania dokumentacji

    Został ustalony telefonicznie następujący termin:

    Dane użytkownika





    Dane podstawowe

    Dane firmy czy osoby prywatnej?








    Lokal (zaznacz jedną odpowiedź):

    Kto realnie zarządza lokalem?

    Opisz krótko profil działalności lokalu

    Menu (ogólne, grupy produktów - dołącz plik z menu - maksymalny rozmiar 10MB, akceptowane formaty plików pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar):

    Rzut z góry z opisem – z projektu technologicznego lub odręczny z zaznaczonymi pomieszczeniami i punktami wodnymi (załącz plik) pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar):
    Kliknij tutaj aby zobaczyć przykładowy rzut lokalu gastronomicznego

    Czy w lokalu jest produkcja potraw lub napojów czy sprzedawane są wyłącznie wyroby gotowe?

    Produkcja z jakich surowców i półproduktów:

    - mięso


    - jaja

    Jeśli jaja są poddawane dezynfekcji w lokalu, proszę o zaznaczenie metody

    - warzywa i owoce

    - mąka

    - gotowe do podania lub podgrzania wyroby sprowadzane do lokalu (np. gotowe ciasta, gotowe pierogi, gotowe surówki, lody z kooperacji itp.)

    - Istotne rzeczy, które mają być zawarte w dokumentacji np. ustalenia z sanepidem

    Wybierz rodzaj lokalu

    System obsługi w lokalu:

    *samoobsługa - tzn. klient sam odbiera danie

    Czy w lokalu są miejsca dla klientów:

    Sala konsumpcyjna

    Podaj liczbę sal

    Ogródek gastronomiczny

    Liczba miejsc konsumpcyjnych

    Czy dania dowożone są do klienta?

    podaj markę, nr rejestracyjny i typ pojazdu (np. chłodnia):

    Jeżeli posiadasz dokumentację lokalu, dołącz ją teraz (maksymalny rozmiar 10MB, akceptowane formaty plików: pdf|jpg|png|txt|doc|docx|xls|xlsx|odt|ods|zip|rar).

    Dołącz plik - opis z projektu technologicznego

    Dołącz plik - dokumentacja z kontroli sanepid (decyzja, protokół pokontrolny opisowy)

    Wypełnij formularz szczegółowy

    Aby móc wypełnić formularz szczegółowy musisz wcześniej wybrać rodzaj lokalu.

    Formularz szczegółowy dla "Lokal samodzielny typu Restauracja/Bar"

    Formularz szczegółowy dla "Lokal gastronomiczny w innym lokalu usługowym"

    W jakim lokalu usługowym znajduje się lokal gastronomiczny?

    1. Usytuowanie lokalu:
    - budynek:
    - kondygnacja:
    - otoczenie:

    2. Ilość wejść/ wyjść

    3. Czym pokryte są powierzchnie ścian:
    - pomieszczenia produkcyjne
    - pomieszczenia socjalne
    - toalety

    4. Czym pokryte są powierzchnie podłóg:
    - pomieszczenia produkcyjne
    - pomieszczenia socjalne
    - toalety

    5. Rodzaj i liczba urządzeń chłodniczych:
    - chłodziarka:

    - zamrażarka:

    6. Proszę wpisać, jakie w lokalu są urządzenia do obróbki termicznej i w jakich pomieszczeniach się znajdują (np. piec - kuchnia, kuchenka- kuchnia, frytownica - bar itp.):

    7. Punkty poboru wody w lokalu:




    8. Ciepła woda pozyskiwana przez:

    9. Rodzaj wentylacji:

    10. Zaplecze socjalne dla pracowników:

    11. Gdzie jest przechowywany sprzęt gospodarczy i środki czystości:

    12. Naczynia na jakich będą serwowane dania:

    Czy jest szafa przelotowa?

    13. Z kim jest podpisana umowa na usuwanie odpadów?

    14. Z kim jest podpisana umowa na dostarczanie wody?

    15. Odprowadzanie ścieków

    16. Nazwa firmy z którą jest podpisana umowa na odbiór tłuszczy (jeśli jest frytownica)

    17. Czy będą zatrudniani pracownicy?

    18. Czy jest zwarta umowa z firmą zwalczającą szkodniki (nie jest to obowiązkowe, można prowadzić nadzór nad szkodnikami we własnym zakresie)?

    Konieczne jest wypełnienie wszystkich pól, jeżeli coś nie dotyczy danego lokalu, proszę wpisać „nie dotyczy”.

    Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
    Call Now Button