Pn - Pt 8:00 - 15:00
  • Brak produktów w koszyku.

Celem szkolenia jest zdobycie i aktualizacja podstawowej wiedzy z zakresu funkcjonowania zakładów branży spożywczej i gastronomicznej: zapoznanie uczestników z zasadami …

149,00  netto | 183,27  z VAT

About Course

Celem szkolenia jest zdobycie i aktualizacja podstawowej wiedzy z zakresu funkcjonowania zakładów branży spożywczej i gastronomicznej: zapoznanie uczestników z zasadami przestrzegania higieny w procesie produkcji, magazynowania i obrotu żywnością.

Program kursu obejmuje:

  • terminologia związana z systemem HACCP
  • omówienie zasad GHP i GMP jako warunków wstępnych do wdrożenia systemu HACCP
  • HACCP krok po kroku – harmonogram wdrażania systemu HACCP (opis produktu, analiza zagrożeń, identyfikacja krytycznych punktów kontroli CCP, ustalenie limitów dla krytycznych punktów kontroli, działania korygujące w systemie HACCP, dokumentacja systemu HACCP)
  • terminologia związana z systemem HACCP

 

About Instructor

Zdjęcie profilowe
Piotr Laskowski
Courses
1
0
Reviews
0
Students
84

Curriculum

    • I 000 00:00:00
    • I 001 00:00:00
    • I 002 00:00:00
    • I 003 00:00:00
    • I 004 00:00:00
    • I 005 00:00:00
    • I 006 00:00:00
    • I 007 00:00:00
    • I 008 00:00:00
    • I 009 00:00:00
    • I 010 00:00:00
    • I 011 00:00:00
    • II 000 00:00:00
    • II 001 00:00:00
    • II 002 00:00:00
    • II 003 00:00:00
    • II 004 00:00:00
    • II 005 00:00:00
    • II 006 00:00:00
    • II 007 00:00:00
    • II 008 00:00:00
    • II 009 00:00:00
    • II 010 00:00:00
    • II 011 00:00:00
    • II 012 00:00:00
    • II 013 00:00:00
    • II 014 00:00:00
    • II 015 00:00:00
    • II 016 00:00:00
    • II 017 00:00:00
    • II 018 00:00:00
    • II 019 00:00:00
    • II 020 00:00:00
    • II 021 00:00:00
    • II 022 00:00:00
    • II 023 00:00:00
    • II 024 00:00:00
    • II 025 00:00:00
    • II 026 00:00:00
    • II 027 00:00:00
    • II 028 00:00:00
    • II 029 00:00:00
    • II 030 00:00:00
    • II 031 00:00:00
    • II 032 00:00:00
    • II 033 00:00:00
    • II 034 00:00:00
    • III 000 00:00:00
    • III 001 00:00:00
    • III 002 00:00:00
    • III 003 00:00:00
    • III 004 00:00:00
    • III 005 00:00:00
    • III 006 00:00:00
    • III 007 00:00:00
    • III 008 00:00:00
    • III 009 00:00:00
    • III 010 00:00:00
    • III 011 00:00:00
    • III 012 00:00:00
    • III 013 00:00:00
    • III 014 00:00:00
    • III 015 00:00:00
    • III 016 00:00:00
    • III 017 00:00:00
    • III 018 00:00:00
    • III 019 00:00:00
    • III 020 00:00:00
    • III 021 00:00:00
    • III 022 00:00:00
    • IV 000 00:00:00
    • IV 001 00:00:00
    • IV 002 00:00:00
    • IV 003 00:00:00
    • IV 004 00:00:00
    • IV 005 00:00:00
    • IV 006 00:00:00
    • IV 007 00:00:00
    • IV 008 00:00:00
    • IV 009 00:00:00
    • IV 010 00:00:00
    • IV 011 00:00:00
    • Test końcowy Unlimited

Reviews

N.A

0 ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
Call Now Button