Pn - Pt 8:00 - 15:00
  • Brak produktów w koszyku.

System HACCP dla gastronomii

Musisz wprowadzić HACCP w swoim lokalu?

OczywiÅ›cie, że TAK!

Obowiązek posiadania wdrożonego systemu HACCP reguluje:

Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o BezpieczeÅ„stwie Å»ywnoÅ›ci i Å»ywienia (Dz. U. z dnia 27 wrzeÅ›nia 2006 r.), która przywoÅ‚uje i opiera siÄ™ min. na przepisach:
RozporzÄ…dzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego
RozporzÄ…dzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego
Wymóg wdrażania zasad systemu HACCP dotyczy wszystkich przedsiÄ™biorstw i firm żywnoÅ›ciowych, bez wzglÄ™du na ich wielkość i profil dziaÅ‚alnoÅ›ci.

Nasze atuty

  1. Szybkie terminy realizacji zleceń.
  2. SpecjaliÅ›ci z wieloletnim doÅ›wiadczeniem.
  3. Dojazd do klienta – 24h.
  4. Usługa HACCP Express.
  5. Praktyczne przygotowanie do kontroli urzÄ™dowej (Sanepid).
  6. Nabycie praktycznej umiejÄ™tnoÅ›ci prowadzenia dokumentacji HACCP w danym lokalu.
  7. Oferujemy peÅ‚ny pakiet dokumentacji wymagany przez sanepid – nie pobieramy żadnych dodatkowych opÅ‚at.
  8. Prowadzimy wymagane przez Sanepid szkolenia HACCP dla pracowników i wÅ‚aÅ›cicieli.
  9. HACCP przygotowany zgodnie z normÄ… ISO 22000.
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
Call Now Button