• ZALOGUJ
  • Brak produktów w koszyku.

Celem szkolenia jest zdobycie i aktualizacja podstawowej wiedzy z zakresu funkcjonowania zakładów branży spożywczej i gastronomicznej: zapoznanie uczestników z zasadami przestrzegania higieny w procesie produkcji, magazynowania i obrotu żywnością.

Program kursu obejmuje:

  • omówienie zasad GHP i GMP jako warunków wstępnych do wdrożenia systemu HACCP
  • HACCP krok po kroku – harmonogram wdrażania systemu HACCP (opis produktu, analiza zagrożeń, identyfikacja krytycznych punktów kontroli CCP, ustalenie limitów dla krytycznych punktów kontroli, działania korygujące w systemie HACCP, dokumentacja systemu HACCP)
  • terminologia związana z systemem HACCP

KROK PO KROKU

Krok 1

Zamawiasz usługę Szkolenie HACCP on-line oraz rejestrujesz się na platformie.

Krok 2

Wykonujesz płatność za usługę lub wpisujesz kod bezpłatnego dostępu (otrzymasz go, jeżeli zamówisz u nas dokumentację HACCP).

Krok 3

Odbywasz szkolenie on-line.

Krok 4

Zdajesz test on-line.

Krok 5

Otrzymujesz certyfikat on-line

Program Kursu

Lekcja 1 Wstęp
I 000 00:00:00
I 001 00:00:00
I 002 00:00:00
I 003 00:00:00
I 004 00:00:00
I 005 00:00:00
I 006 00:00:00
I 007 00:00:00
I 008 00:00:00
I 009 00:00:00
I 010 00:00:00
I 011 00:00:00
Lekcja 2 GHP GMP
II 000 00:00:00
II 001 00:00:00
II 002 00:00:00
II 003 00:00:00
II 004 00:00:00
II 005 00:00:00
II 006 00:00:00
II 007 00:00:00
II 008 00:00:00
II 009 00:00:00
II 010 00:00:00
II 011 00:00:00
II 012 00:00:00
II 013 00:00:00
II 014 00:00:00
II 015 00:00:00
II 016 00:00:00
II 017 00:00:00
II 018 00:00:00
II 019 00:00:00
II 020 00:00:00
II 021 00:00:00
II 022 00:00:00
II 023 00:00:00
II 024 00:00:00
II 025 00:00:00
II 026 00:00:00
II 027 00:00:00
II 028 00:00:00
II 029 00:00:00
II 030 00:00:00
II 031 00:00:00
II 032 00:00:00
II 033 00:00:00
II 034 00:00:00
Lekcja 3 HACCP
III 000 00:00:00
III 001 00:00:00
III 002 00:00:00
III 003 00:00:00
III 004 00:00:00
III 005 00:00:00
III 006 00:00:00
III 007 00:00:00
III 008 00:00:00
III 009 00:00:00
III 010 00:00:00
III 011 00:00:00
III 012 00:00:00
III 013 00:00:00
III 014 00:00:00
III 015 00:00:00
III 016 00:00:00
III 017 00:00:00
III 018 00:00:00
III 019 00:00:00
III 020 00:00:00
III 021 00:00:00
III 022 00:00:00
Lekcja 4 Słowniczek trudnych pojęć
IV 000 00:00:00
IV 001 00:00:00
IV 002 00:00:00
IV 003 00:00:00
IV 004 00:00:00
IV 005 00:00:00
IV 006 00:00:00
IV 007 00:00:00
IV 008 00:00:00
IV 009 00:00:00
IV 010 00:00:00
IV 011 00:00:00
Test
Test końcowy Unlimited
KUP SZKOLENIE
  • 149.00 netto | 183.27 z VAT
  • UNLIMITED ACCESS
  • Certyfikat po ukończeniu

Instruktorzy

183Studentów bierze udział
Gastro HACCP © Realizacja strony: Agencja OXYREGULAMIN
X