Szkolenie GHP GMP HACCP dla lokali gastronomicznych
Celem szkolenia jest zdobycie i aktualizacja podstawowej wiedzy z zakresu funkcjonowania zakładów branży spożywczej i gastronomicznej: zapoznanie uczestników z zasadami przestrzegania higieny w procesie produkcji, magazynowania i obrotu żywnością.
Program kursu obejmuje:
- omówienie zasad GHP i GMP jako warunków wstępnych do wdrożenia systemu HACCP
- HACCP krok po kroku – harmonogram wdrażania systemu HACCP (opis produktu, analiza zagrożeń, identyfikacja krytycznych punktów kontroli CCP, ustalenie limitów dla krytycznych punktów kontroli, działania korygujące w systemie HACCP, dokumentacja systemu HACCP)
- terminologia związana z systemem HACCP
KROK PO KROKU
Krok 1
Zamawiasz usługę Szkolenie HACCP on-line oraz rejestrujesz się na platformie.
Krok 2
Wykonujesz płatność za usługę lub wpisujesz kod bezpłatnego dostępu (otrzymasz go, jeżeli zamówisz u nas dokumentację HACCP).
Krok 3
Odbywasz szkolenie on-line. Szkolenie można przerwać w dowolnym momencie i powrócić później w miejscu, gdzie zostało przerwane.
Krok 4
Zdajesz test on-line.
Krok 5
Otrzymujesz certyfikat on-line. Po ukończeniu szkolenia trzeba (po zalogowaniu) kliknąć w swój login (w prawym górnym rogu), a następnie w „Zobacz profil”. Pokaże się podgląd certyfikatu.
Program Kursu
Lekcja 1 Wstęp | |||
I 000 | 00:00:00 | ||
I 001 | 00:00:00 | ||
I 002 | 00:00:00 | ||
I 003 | 00:00:00 | ||
I 004 | 00:00:00 | ||
I 005 | 00:00:00 | ||
I 006 | 00:00:00 | ||
I 007 | 00:00:00 | ||
I 008 | 00:00:00 | ||
I 009 | 00:00:00 | ||
I 010 | 00:00:00 | ||
I 011 | 00:00:00 | ||
Lekcja 2 GHP GMP | |||
II 000 | 00:00:00 | ||
II 001 | 00:00:00 | ||
II 002 | 00:00:00 | ||
II 003 | 00:00:00 | ||
II 004 | 00:00:00 | ||
II 005 | 00:00:00 | ||
II 006 | 00:00:00 | ||
II 007 | 00:00:00 | ||
II 008 | 00:00:00 | ||
II 009 | 00:00:00 | ||
II 010 | 00:00:00 | ||
II 011 | 00:00:00 | ||
II 012 | 00:00:00 | ||
II 013 | 00:00:00 | ||
II 014 | 00:00:00 | ||
II 015 | 00:00:00 | ||
II 016 | 00:00:00 | ||
II 017 | 00:00:00 | ||
II 018 | 00:00:00 | ||
II 019 | 00:00:00 | ||
II 020 | 00:00:00 | ||
II 021 | 00:00:00 | ||
II 022 | 00:00:00 | ||
II 023 | 00:00:00 | ||
II 024 | 00:00:00 | ||
II 025 | 00:00:00 | ||
II 026 | 00:00:00 | ||
II 027 | 00:00:00 | ||
II 028 | 00:00:00 | ||
II 029 | 00:00:00 | ||
II 030 | 00:00:00 | ||
II 031 | 00:00:00 | ||
II 032 | 00:00:00 | ||
II 033 | 00:00:00 | ||
II 034 | 00:00:00 | ||
Lekcja 3 HACCP | |||
III 000 | 00:00:00 | ||
III 001 | 00:00:00 | ||
III 002 | 00:00:00 | ||
III 003 | 00:00:00 | ||
III 004 | 00:00:00 | ||
III 005 | 00:00:00 | ||
III 006 | 00:00:00 | ||
III 007 | 00:00:00 | ||
III 008 | 00:00:00 | ||
III 009 | 00:00:00 | ||
III 010 | 00:00:00 | ||
III 011 | 00:00:00 | ||
III 012 | 00:00:00 | ||
III 013 | 00:00:00 | ||
III 014 | 00:00:00 | ||
III 015 | 00:00:00 | ||
III 016 | 00:00:00 | ||
III 017 | 00:00:00 | ||
III 018 | 00:00:00 | ||
III 019 | 00:00:00 | ||
III 020 | 00:00:00 | ||
III 021 | 00:00:00 | ||
III 022 | 00:00:00 | ||
Lekcja 4 Słowniczek trudnych pojęć | |||
IV 000 | 00:00:00 | ||
IV 001 | 00:00:00 | ||
IV 002 | 00:00:00 | ||
IV 003 | 00:00:00 | ||
IV 004 | 00:00:00 | ||
IV 005 | 00:00:00 | ||
IV 006 | 00:00:00 | ||
IV 007 | 00:00:00 | ||
IV 008 | 00:00:00 | ||
IV 009 | 00:00:00 | ||
IV 010 | 00:00:00 | ||
IV 011 | 00:00:00 | ||
Test | |||
Test końcowy | Unlimited |